Borexit

„Referendumul este o DECLARAȚIE DE INDEPENDENȚĂ, un act de demnitate națională. Prin acest referendum, liber și democratic, arătăm lumii că Țara noastră își păstrează suveranitatea...”. spunea la Antena 3 Marian Munteanu, liderul Aliantei Nationale Romania (ANR).

La fel cum Orban foloseste in Ungaria tema imigrantilor pentru a indeparta Ungaria de UE, la fel si acest referendum va servi anumitor politicieni pentru a indeparta Romania de UE.

Ce alta utilitate ar putea avea referendumul? 

Adoptia de catre cuplurile gay a copiilor? Sa fim seriosi, rata de adoptie este sub 2% pe an. Datorita legislatiei proaste nici cuplurile straight nu pot adopta, cu atat mai putin cele gay.

Avand in vedere obligatiile internationale ale Romaniei, se poate ca nici macar sa nu fie posibil sa se modifice constitutia in acest sens.

Cateva fapte:

Aleksandr Dugin spunea despre Romania:

"Cred ca integrarea Romaniei in spatiul eurasiatic (un spatiu imaginar rusesc) poate avea loc sub zodia identitatii culturale ortodoxe."

Pentru cine nu il cunoaste pe Aleksandr Dugin, acesta este un politolog ale carui idei au influentat mai toate marile manevre ale lui Vladimir Putin din ultimii ani.

Mai jos o poza cu Dughin si Nastase:




Unde intra BOR in ecuatie? Mai peste tot. Iarna trecuta Daniel a fost la Moscova. Cand a venit in Romania, Dughin a inceput discutiile cu membrii BOR.

Sper sa ma insel eu si toate astea sa fie doar niste coincidente dar eu cred ca daca tabara "familiei traditionale" castiga referendumul, acesta va deschide usa unui discurs anti UE mai accentuat si o indepartare vizibila de valorile Europene.

joi, 4 octombrie 2018

Trimiteți un comentariu

Alte articole