Crypto-Revolutia

Rezistenta Online :

   Motivul pentru care am ales sa fac firma de cursuri de marketing online este pentru ca eu la fel ca Francis Fukuyama cred ca in viitor toti oameniii o sa aiba propria afacere si nu o sa mai depinda de angajator. In 2011 Internetul parea instrumentul potrivit pentru scopul asta.
Pe atunci oricine isi facea un site si lucra putin la el putea concura online cu orice firma oricat de mare ar fi fost. Un spatiu romantic unde puterea era la utilizatori, la oamenii mici.

   Intre timp si marile firme si oamenii cu bani au inceput sa vad potentialul in online, iar odata cu investitiile internetul a inceput sa fie din ce in ce mai putin pentru oamenii fara bani de investit in promovare. Pana si toolurile online care odata erau gratuite acum au inceput sa ceara bani.
   O gramada de site-uri care intermediaza accesul oameniilor la informatie precum Google fac miliarde de dolari de pe urma activitatii utilizatoriilor, oamenii au ajuns si aici sa produca, sa fie practic angajati, pentru companiile online.

Blockchain :


   Dar cum revolutia este o conditie umana, iar schimbarea este singura certitudine, blockchainul promite sa readuca internetul utilizatorilor si nu numai.

   De cand ne trezim dimineata pana seara sunt zeci de firme, online si offline care fac bani din activitatiile pe care la desfasuram. A venit momentul sa eliminam intermediarii:

- Statul pe "Facebook" iti aduce bani:  https://sphere.social/?ref_code=bxk2vvqrgbrl

- Cautatul pe net iti aduce bani https://www.presearch.io/#home

- Wi-fiiul iti aduce bani https://iungo.network/

- Calculatorul iti aduce bani, minerind diverse criptomonede sau intrand in retele cum este https://golem.network/

- Jocurile pe pc iti aduc bani https://www.herocoin.io/

- Pana si fitnessul iti duce bani https://lympo.io/how-it-works/ , etc

   Desi banii sunt principala apicatie a blockchainului, el pote elimina intermediarii din orice domeniu.

  Se poate spune ca Blockchain-ul este acum ce era internetul in anii 90, nu stie nimeni unde o sa fie in 10-20 de ani, si din ce o sa ne mai aduca bani dar un lucru e sigur: daca internetul a eliberat informatia si a facut-o accesibila pentru toata lumea, blockchainul este aici pentru a elibera banii si a ne aduce un pas mai aproape de viziunea lui Fukuyama.

luni, 15 ianuarie 2018

Trimiteți un comentariu

Alte articole